Forum sojuszu SFORA uni 15
Zapraszam wszystkich do pisania o naszym tego co myślą. Wiem, że temat powinien powstać już strasznie dawno temu, ale cóż - kiepsko mi wychodzi podróżowanie w czasie
Na początek powiem, że jest to jedna z bardzo nielicznych osób, o których nie mogę powiedzieć złego słowa. Poznałem go ponad 2,5 roku temu w BOSie i chyba od samego początku zaskarbił sobie moje pełne zaufanie, a z moich późniejszych obserwacji mogę powiedzieć, że do tego facet ma talent I cóż można pisać - po prostu U15 bez ciebie jest jakby uboższe.
Witam,
ja bym to widział troszeczkę inaczej. Otóż zamiast HoF nazwać to "O nas" i zakładać kolejne tematy: Co sądzisz o: xxxxxx, byłych i obecnych graczach Sfory. 1-2 tygodniowy czas na wypowiedzenie sie o osobie i nastepny. Albo tez wszystkich na raz
Pozdrawiam
wiem, wiem marudze...
Tak osi - jak zawsze, ale tym razem pomysł jest całkiem niezły
mamaj był/jest/będzie najlepszy, więcej mówić nie trzeba. Dużo napisałem o nim w jego pożegnaniu na ogólnym, nie ma sensu przepisywać. Szkoda, że (chwilowo) nie zamierza wracać.
Ja tak mam, że kiedy nie ma szans a coś, czego bym chciał, to zawsze mam przynajmniej nadzieję
hmmmmm ło matko mamaja poznałem w BOS niepamiętam już dokładnie keidy to było, 3 lata temu czy 2? Ale naprawde równy koleś, uwielbiałem go, zawsze można było liczyć na jego pomoc w każdej formie.. eh
Sforzak
no wlasnie pala jestes bo jednak nie chcesz wrocic na uni15
ej no chlapaki zrobcie cos
Sforzak
ciezko odmowic