Forum sojuszu SFORA uni 15
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Warto zrobić sobie taki wykazik, kiedyś może się przydać. Proszę o raportowanie całej korespondencji, od teraz.
Schemat:
[quote][b]Data i godzina:[/b][color=#99CCFF] MM-DD HH:MM:SS [/color] [b]Nadawca:[/b][color=#99CCFF] Nick nadawcy [X:XXX:X] [/color] [b]Odbiorca:[/b][color=#99CCFF] Nick odbiorcy [Y:YYY:Y] [/color] [b]Temat:[/b][color=#99CCFF] Temat wiadomości [/color] [b]Okoliczności:[/b][color=#99CCFF] Co było/mogło być przyczyną otrzymania/wysłania takiej wiadomości [/color] [quote=NICK NADAWCY]Treść wysłanej/otrzymanej wiadomości[/quote] [/quote]
Data i godzina: 02-13 16:11:01
Nadawca: Coltaine [2:17:10]
Odbiorca: Pawkow [1:103:9]
Temat: Brak tematu
Okoliczności: Skanowanie gracza z księżyca w 1 galaktyce, zapewne sprawdził gdzie mam pkanety w 2 galaktyce i zaproponował żeby się od niego odpi*****ićColtaine napisał:
chyba za daleko do mnie masz w 2 gali, poluj w 1 moze cos ustrzelisz -----> przepiorke
Data i godzina: 02-13 16:15:00
Nadawca: Pawkow [1:103:9]
Odbiorca: Coltaine [2:17:10]
Okoliczności: Odpowiedź na "zaczepkę"Pawkow napisał:
ano, najbliżej nie jest ale jak by stało coś, co by mogło zakonczyć wojne to i z 9 bym poleciał
Data i godzina: 02-13 16:11:01
Okoliczności: BrakColtaine napisał:
wojan to zlo, wojna to cierpienie, mozemy to zakonczyc 1 rw wpadnij do mnie i po sprawie
Data i godzina: 02-13 16:49:40
Okoliczności: BrakColtaine napisał:
Mam nadzieje ze nie urazilem ot lubie sobie pogadac z kims z przeciwnej strony barykady. wierz mi lub nie bardzo niewielu odpowiada na takie powiedzmy "zaczepki" slowne. Tym bardziej szanuje tych co lubia "pozaczepiac" sie troche ))
Data i godzina: 02-13 17:06:00
Nadawca: Pawkow [1:103:9]
Odbiorca: Coltaine [2:17:10]
Okoliczności: Napisałem, może się czegoś dowiem, nie wiem, czy nie przesadziłemPawkow napisał:
też lubie poplotkować
mam pytanko, w jakim tempie moja prowokacja odnośnie bunkra robina rozeszła się w waszym sojuszu ? Nigdy nie udało mi się tak szybko żadnej "poufnej" informacji przekazać nikomu, nawet próbowałem pułapki zastawiać to zawsze widziałem skany jak już szedłem spaća u was wszystko dzieje się wyjątkowo szybko ...
Data i godzina: 02-13 17:12:14
Okoliczności: Dyskusji ciąg dalszy, niby coś tam wiemy, ale nie wiemy nicColtaine napisał:
tajemnica zawodowa a tak na serio to my wiemy ze on zostawial flote w bunkrze i bylo tylko kwestia czasu az ktos od Was sie tym zainteresuje, kilka slow dostal to moze sie nauczy. Poza tym mamy kilka zakamuflowancyh skryptow szpiegow, ktorzy wylapuja odpowiednie slowa i wiadomosci wiesz cos ala FBI w USA ))))))
socjotechnika Tomeczku
Sforzak
02-23 23:41:16 dEsTrUkToR [1:459:10] Re:Re:Re:Re:Brak tematu Odpowiedzi
z tego co czytam na forum wywnioskowałem że od początku chcieliście mnie zniszczyc i tak zakonczyc wojne i bankowo od poczatku mieliscie plan z ta buddy
02-23 23:50:14 dEsTrUkToR [1:459:10] Re:Re:Re:Re:Re:Re:Brak tematu Odpowiedzi
na forum też sie włamaliście? słyszałem coś ze pawkow wiedział co w shoutboxie pisaliśmy
nie chce mi sie kolorowac
Ostatnio edytowany przez Seweryn222 (2008-02-23 22:52:15)
Seweryn, co odpisałeś !! ?? TO WAŻNE
nic nie rzuca, ja mam na wszystko wyjaśnienie
Wątek Zamknięty
Strony: 1